Brunotti Hilan 1 Unisex Goggles 162158002099

De Hilan 1 is een unisex skibril met een zwart frame gemaakt van het sterke polycarbonaat. Polycarbonaat is extreem sterk en daarnaast ook flexibel. De Goggle beschikt over een gogglestrap met aan de binnenkant siliconen, hierdoor blijft de goggle perfect op zijn plek zitten. De lens en het frame van deze goggle worden geventileerd van boven tot onder. Hierdoor krijg je luchtcirculatie waardoor de lens nauwelijks tot niet beslaat en waardoor je dus minder kans hebt op condensvorming. De lens heeft een oranje kleur en dit geeft het zicht extra natuurgetrouw weer en vermindert de schitteringen van de zon. De lens geeft 5% meer diepte weer waardoor je oneffenheden blijft zien. waardoor het zicht op de piste nog beter is. De goggle heeft een zwarte elastische band met het Brunotti logo in het oranje. Deze mooie skibril past bij veel van de Brunotti skikleding.
J-Services.nl Brunotti Hilan 1 Unisex Goggles 162158002099
Brunotti Hilan 1 Unisex Goggles
PRIJS: 41.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.