Brunotti Javi Women Jacket 1622225500627

Dit is een technisch hoogwaardige wintersportjas voor dames. De jas heeft een mooie slanke aansluitende pasvorm. Doordat de jas perfect aansluit zorgt dit voor extra bewegingsvrijheid op de piste. Ook zorgt het 4 way stretchmateriaal voor extra bewegingsvrijheid. Deze jas heeft het kwaliteitslabel Gravity gekregen, de jas is namelijk gemaakt van hoogwaardige lichtgewicht materialen. De binnenkant van de zakken van de Javi jacket hebben een binnenkant van mesh, waardoor het water er makkelijk uitstroomt. De stof is 20.000mm/H2O, dit geeft aan dat de jas tegen veel waterdruk kan zonder er water door heen komt. De manchetten aan de mouwen zijn verstelbaar en hebben extra rek. Aan de binnenkant van de jas zitten zakken, waardoor je sleutels en bijvoorbeeld je skipas goed kan opbergen zonder dat het in de weg zit. Alle naden van deze jas zijn getapet en hierdoor zijn ze water en tevens winddicht. De stiksels zijn rekbaar, hierdoor belemmert dit je bewegingsvrijheid niet. Met de showcatchers in deze jas kun je hem goed aan je skibroek vastmaken. Ook hebben de sneeuwvangers een antislip elastiek en drukknopen, dit voorkomt dat er water en sneeuw binnenkomt. We hebben een mooie skibroek in onze collectie die perfect bij deze jas aansluit. De jas en de broek is behoort tot onze RDP – Rider Developed Products – collectie, deze collectie is ontworpen samen met onze riders om zo producten te ontwerpen die perfect aansluiten bij extra bewegingsvrijheid en snelheid.
J-Services.nl Brunotti Javi Women Jacket 1622225500627
Brunotti Javi Women Jacket
PRIJS: 188.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.