Brunotti Lamezia Women Neon Snowpants 1622253290355

Dit is een neon kleur skibroek met een normale pasvorm voor dames. De stof is ademend tot 5.000g/m2/24h, waardoor deze broek je langer droog houdt van binnen uit. Van buiten is de stof waterdicht tot 8.000mm/H2O. Het nummer voor de waterdichtheid geeft aan hoeveel waterdruk de stof aan kan zonder dat er water door de stof komt. Bij deze broek ligt deze waarde erg hoog en dit is natuurlijk ideaal tijdens de wintersport. De broek heeft een coating aan de achterzijde van de broek, hierdoor is de stof extra waterdicht en ademend. De stof is 2 way stretch, waardoor het lekker meerekt. De tailleband bestaat uit een stuk van elastiek en daarnaast een verstelbare klittenbandsluiting, dit zorgt voor extra draagcomfort. Deze broek heeft voorgevormde knieën en dit zorgt ook voor een extra goede pasvorm. Aan de binnenkant van de pijpen zijn sneeuwvangers aangebracht om te voorkomen dat de sneeuw naar binnen komt. Aan deze sneeuwvangers zitten boothuggers, dit zijn haken die je kunt bevestigen aan je skischoenen. De broekspijpopening heeft een rits, waardoor het makkelijk is voor over je skiboots aan te trekken. Snowcatchers aan deze broek zijn de haakjes en lusjes om de broek en ski-jas aan elkaar te bevestigen. De Lamezia heeft afneembare bretels.
J-Services.nl Brunotti Lamezia Women Neon Snowpants 1622253290355
Brunotti Lamezia Women Neon Snowpants
PRIJS: 97.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.