Brunotti Mavelli Men Jacket 1622125850243

Dit is een dunne 2-layer stretch winterjas uit onze Brunotti RDP collectie. RDP staat voor Rider Developed Products. Samen met onze team riders hebben we deze jas ontwikkeld, dit zorgt ervoor dat de jas geheel riderproof en van hoogstaand technisch niveau is. De jas is effen in fel oranje. De stof is ademend tot 15.000g/m2/24hr. Dit nummer geeft aan hoeveel waterdamp de stof aan kan per 1m2 stof in 24 uur. Daarnaast is hij waterdicht tot 20.000mm/H2O. Dit nummer geeft aan hoeveel waterdruk de stof aan kan zonder dat er water doorheen komt. 20.000mm is enorm hoog! Voorgevormde mouwen zorgen voor een perfecte aansluitende pasvorm. Er zitten lussen en haakjes aan deze jas en hiermee kun je de jas aan de skibroek bevestigen. Brunotti heeft ook een RDP skibroek die mooi past bij deze jas. De jas is enorm licht van gewicht, door dit lichtgewicht en de pasvorm zorgt hij voor extra snelheid en bewegingsvrijheid op de piste. We hebben deze RDP jas het lichtgewicht Brunotti kwaliteitslabel Gravity/01 gegeven.
J-Services.nl Brunotti Mavelli Men Jacket 1622125850243
Brunotti Mavelli Men Jacket
PRIJS: 209.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.