Brunotti Jedo JR Girls Jacket 1622425220372

De Jedo jacket is een mooie winterjas voor meisjes. Het bovenste deel, de capuchon en de zijvlakken hebben een andere kleur dan de rest van de jas. De stof van dit jack is ademend tot 5.000g/m2/24hr. Dit nummer geeft aan hoeveel gram waterdamp de stof aan kan per 1m2 stof in 24 uur. Dit zorgt ervoor dat je langer droog blijft van binnen uit. De stof is waterdicht tot 5.000mm/H2O, hierdoor komt er niet snel regen door de stof heen. Aan de onderkant van de jas zit een koordje, hierdoor kun je hem naar eigen wens verstellen. Vormgevormde mouwen en de rekbare manchetten zorgen voor een extra mooie pasvorm en daarnaast voor draagcomfort. De capuchon van deze jas is verstelbaar en daarnaast afneembaar. Dit is een mooie girly jas voor de winterse dagen!
J-Services.nl Brunotti Jedo JR Girls Jacket 1622425220372
Brunotti Jedo JR Girls Jacket
PRIJS: 76.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.