Brunotti Macalaster Men Jacket 152212516099

Sportief ski-jack voor heren van Brunotti. Het Macalaster Men Jacket heeft een colorblock effect en geruite elleboogstukken. Het jack heeft een reguliere pasvorm met voorgevormde mouwen en elastische en verstelbare manchetten. Op de borst zit een zakje met drukknoop. Het jack houd je lekker warm van binnenuit. De belangrijkste naden zijn geplakt en de extra strook waterdichte stof voor de rits houdt wind en water tegen. Dit jack is ademend tot 5.000g/m2/24hr. Het nummer voor het ademend vermogen geeft aan hoeveel gram waterdamp de stof aankan per 1m2 stof in 24 uur. Het houd je langer droog van binnen uit. Bovendien is het jack waterdicht tot 8.000mm/H20. In de hoge kraag zit een rits die verstelbaar en afneembaar is. Met anti-slip sneeuwvanger. Met zakken voor je MP3-speler en skipas. Natuurlijk heeft Brunotti ook bijpassende snowpants voor heren.
J-Services.nl Brunotti Macalaster Men Jacket 152212516099
Brunotti Macalaster Men Jacket
PRIJS: 139.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.