Brunotti Hani 1 Unisex Goggles 162158016000

Deze stoere goggle van Brunotti valt goed op op de piste. Het frame van de Hani 1 skibril is gemaakt van polycarbonaat wat een enorm sterk materiaal maar ook flexibel is. De Goggle beschikt over een goggle strap met aan de binnenkant siliconen, hierdoor sluit de de bril perfect aan en blijft op zijn plek zitten. De band is verstelbaar, zodat hij altijd past en makkelijk te verstellen is. De lens en het frame van de Hani 2 worden geventileerd van boven tot onder. Hierdoor krijg je luchtcirculatie waardoor de lens nauwelijks tot niet beslaat. De kans op condensvorming op de lens wordt maximaal gereduceerd door de dubbele lens met anti-fog coating. De lens heeft een sferische lens voor een optimaal gezichtsveld, zowel van voren, boven, onder en opzij. De oranje lenskleur geeft 5% meer diepte weer waardoor je oneffenheden blijft zien. Door de lichte spiegelcoating is deze Goggle perfect voor dagen als er mindere weeromstandigheden zijn. Aan de binnenzijde zit een driedubbele laag foam wat voor optimaal draagcomfort zorgt. Daarnaast neemt deze laag het vocht en zweet op en dit verminderd het condensvorming
J-Services.nl Brunotti Hani 1 Unisex Goggles 162158016000
Brunotti Hani 1 Unisex Goggles
PRIJS: 55.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.