Brunotti Jonta Women Jacket 1522225110621

Stoer en sportief ski-jack voor dames van Brunotti. Het Jonta Women Jacket is gemaakt van een two-way stretch stoffencombinatie in verschillende kleuren. De mouwen van dit jack zijn doorgestikt. Het jack heeft hierdoor een sportieve look. De stof is waterdicht tot 8.000mm/H20. Het nummer voor de waterdichtheid geeft aan hoeveel waterdruk de stof aankan zonder dat er water door de stof heen komt. Het jack heeft een laminatie aan de achterzijde van de stof, waardoor de stof zowel ademend als waterdicht is. De thermische padding zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten. Alle naden van dit jack zijn dichtgeplakt, zodat wind en water er niet door heen kunnen komen. Aan de voorkant zitten twee ritszakken. Ook op de mouw zit ook een ritszakje. Met speciale zakken voor je MP3-speler en skipas. In de stof zitten ventilerende stukken en anti-slip sneeuwvangers. Reguliere pasvorm.
J-Services.nl Brunotti Jonta Women Jacket 1522225110621
Brunotti Jonta Women Jacket
PRIJS: 125.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.