Portemonnee Heren Zwart 95 x 125 cm. 2068

Deze zwarte heren portemonnee is professioneel vervaardigd uit kwalitatief mooi en zacht nappa leder. De lederen portemonnee heeft aan de rechterzijde een praktisch muntvakje en aan de linkerzijde is er middels een klepje ruimte gecreeerd voor 9 pasjes. Deze zwarte portemonnee biedt daarnaast ruimteaan 2 briefgeldvakken. Als jij je portemonneemoet trekken doe je dat vanaf nu met allure. Het zachte nappaleer voelt zeer prettig aan bij het vastpakken van de portemonee. Het kwaliteitsleer heeft een mooie volle zwarte kleur die zeer netjeswordt afgewerktdoor het fraaie stiksel. Dit fraaie lederen accessoire is bovendien ideaal als je buiten de deur bent en weinig tot geen plek hebt voor een helegrote portemonnee. Kleur: Zwart Afmeting: 9,5 x 12,5 cm. Voering: Donkerblauw Leer: Soft Nappa Aantal pasjes: 13
J-Services.nl Portemonnee Heren Zwart 95 x 125 cm. 2068
Portemonnee Heren Zwart 9,5 x 12,5 cm.
PRIJS: 34.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.