iPhone hoesje Decoded iPhone 66S Plus Leather Wallet Case Red 244

De Decoded iPhone 6/6S Plus leather wallet case is een echt leren case voor de iPhone 6/6S Plus met 5.5 inch Retina display. De case is handgemaakt van premium kwaliteit Italiaans leer. Naast bescherming voor je iPhone 6/6S Plus, kun je nog wat briefgeld, een pasje of visitekaartjes kwijt. Door het handige elastiek blijft de wallet netjes dichtzitten en blijft je iPhone mooi beschermd. De binnenkant heeft een zachte voering, de achterkant heeft een opening voor de camera. Deze Dutch design iPhone 6/6S Plus wallet is bijzonder stijlvol en mooi afgewerkt. Een leuk detail is het Nederlandse vlaggetje aan de zijkant van het product.
J-Services.nl iPhone hoesje Decoded iPhone 66S Plus Leather Wallet Case Red 244
iPhone hoesje Decoded iPhone 6/6S Plus Leather Wallet Case Red
PRIJS: 39.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.