iPhone hoesje Twelve South SurfacePad iPhone 66S Lavender 344

De Twelve South SurfacePad voor iPhone 6/6S is een vederlicht en superdun hoesje die je iPhone beschermt tegen bijvoorbeeld het krassen van sleutels of een nagelvijl. Deze minimalistische case is gemaakt van luxe nappa leer en heeft een ingebouwde stand waarmee je de iPhone handsfree kunt gebruiken. De SurfacePad beschermt zowel de voor- als achterkant van je iPhone en zorgt ervoor dat het zichtbaar blijft dat je een iPhone hebt. De SurfacePad is verkrijgbaar in Red, White, Camel, Black, Lavender en Midnight Blue voor de iPhone 6/6S en 6/6S Plus.
J-Services.nl iPhone hoesje Twelve South SurfacePad iPhone 66S Lavender 344
iPhone hoesje Twelve South SurfacePad iPhone 6/6S Lavender
PRIJS: 49.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.