dbramante1928 Copenhagen 2 Leather Wallet iPhone 7 Plus Tan 545

dbramante1928 Copenhagen 2 Leather Wallet iPhone 7 Plus Tan. De volnerf leren Copenhagen 2 van dbramante1928 is ontworpen voor degenen die net wat meer ruimte willen, maar met behoud van functionaliteit, slank design en luxe gevoel. Het elegante en tijdloze ontwerp biedt bescherming voor je iPhone 7 Plus en heeft tevens ruimte voor drie pasjes en een vakje voor bijv. bonnetjes. Plaats de wallet makkelijk in een kijkstand door hem in een notebook stijl te vouwen. Ideaal voor het kijken van filmpjes. De speakeropening zorgt ervoor dat je zelfs met een gesloten case kunt bellen.
J-Services.nl dbramante1928 Copenhagen 2 Leather Wallet iPhone 7 Plus Tan 545
dbramante1928 Copenhagen 2 Leather Wallet iPhone 7 Plus Tan
PRIJS: 39.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.